Opprettholder ferdselsforbudet på oversiden av Vei 100


Sysselmesteren har besluttet å opprettholde ferdsels- og oppholdsforbudet på oversiden av Vei 100 inntil videre.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 06.04.2023

Sysselmesteren har hatt møte med NGI og Longyearbyen Lokalstyre om skredfaren i dag. Basert på råd fra NGI er det besluttet å opprettholde ferdsels- og oppholdsforbudet på østsiden (oversiden) av Vei 100 inntil videre.

Sysselmesteren og Lokalstyret følger situasjonen videre i samarbeid med NGI og vil ta en ny vurdering innen kl. 12.00 fredag 7 april.

NGI er interessert i observasjoner av skred i terrenget. Du kan registrere observasjoner i appen Regobs. Har du ikke Regobs, kan informasjon om observerte skred rapporteres inn til NGI: skredvarsling@ngi.no eller tlf. 99 30 30 00.