Strandryddetokt 2024

Fra fjorårets strandryddetokt. Foto: Lisbeth Schnug Melhus/Sysselmesteren på Svalbard.

Sysselmesteren inviterer fastboende på Svalbard til strandryddetoktet 2024. Søknadsfrist er 5. april.

Publisert 21.03.2024

Sysselmesteren inviterer til strandryddetokt for fastboende i uke 26 (24.-28. juni 2024). Det er plass til 10 deltakere som plukkes ut ved loddtrekning. Frist for å sende søknad er 5. april. Påmelding gjøres via elektronisk søknadsskjema (se lenke).

Søkere som ikke har deltatt på ryddetokt tidligere har fortrinn. Du må være fylt 18 år og fastboende som er registrert i befolkningsregisteret på Svalbard. Videre må du være i god fysisk form, da strandrydding er ganske tungt arbeid og krever at man må kunne komme seg inn og ut av båtene. Den enkelte deltaker må sørge for egen reiseforsikring.  

Vennligst oppgi en e-postadresse og telefonnummer som vi kan nå deg på hele sommeren.

Kontaktpersoner

Søknadsskjema