Ny administrasjonssjef hos Sysselmesteren


Bjørg Helene Holen er ansatt i åremålsstilling som administrasjonssjef hos Sysselmesteren på Svalbard. Hun starter i stillingen i september 2023.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 24.05.2023

Bjørg Helene Holen kommer fra stilling som avdelingsdirektør i Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) der hun har jobbet siden januar 2022. Før det var hun avdelingsdirektør i Kommunal- og distriktsdepartementet, med bl.a. etatsstyringsansvar for 10 statsforvalterembeter. Holen har sosialøkonomisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo.

- Med Bjørg Helene Holen på laget vil vi få en administrasjonssjef med lang ledererfaring fra departement og direktorat, noe som vil styrke Sysselmesterens ledergruppe og bidra til videreutvikling av hele «Bestillinga», sier sysselmester Lars Fause.

Holen overtar som administrasjonssjef etter Hege Walør Fagertun i september 2023.

Portrettbilde av Bjørg Helene Holen
Bjørg Helene Holen.