Sysselmesterens time 2023


Sysselmesteren inviterer guider og virksomheter i reiselivet på Svalbard til Sysselmesterens time på UNIS tirsdag 14. mars klokken 18:00 – 20:00.

Dette innholdet er mer enn ett år gammelt. Informasjonen kan derfor være utdatert.

Publisert 01.03.2023, Sist endret 14.03.2023

Merk: Arrangementet vil foregå i auditorium "Lassegrotta" på UNIS. Påmelding sendes per e-post til Thomas Haavik (thomas.haavik@sysselmesteren.no). Oppgi hvilken virksomhet dere representerer i e-posten. Det er 100 fysiske plasser på årets arrangement og det er førstemann til mølla. De som ikke får plass fysisk, vil få beskjed om dette og mulighet til å delta på arrangementet via stream.

Du kan følge arrangementet via stream:

https://unis.webex.com/unis/j.php?MTID=mfa1740a2d5d843cdc324c325557c0182

Arrangementet vil foregå på engelsk for å nå så mange guider og virksomheter som mulig. Det vil bli presentasjoner fra politi- og miljøvernavdelingen, samt redningsmannskap fra CHC. I tillegg til dette vil UNIS informere om fjorårets breflyvning, og om funksjoner i RegObs.

Det vil blir servert kaffe og kaker i pausen. Vel møtt!